Ta steget!

with Inga kommentarer

En gammal skröna säger, att om vi alltid gör som vi alltid gjort får vi samma resultat. No shit Sherlock tänker du..

Ändå så står många av oss kvar och trampar på samma ställe, vågar inte ta det där klivet trots att vi längtar och vill. Det lilla steget i sig kan vara en omplacering på ett företag, en dröm man vill uppnå, be om hjälp för ett projekt, möta kärleken, vad som. Tyvärr talar våra egon om för oss, allt som oftast att vi inte klarar det vi vill, vad ska andra tycka, tänk om jag misslyckas osv..

Det jag vill peppa med i mitt inlägg idag, det är just vad som händer när vi talar om för vår hjärna att vi faktiskt KAN och KOMMER klara av den utmaning vi står inför.

När vi lär om våra nervbanor att tänka nya tankar, när vi fyller oss själva med MOD, och när vi utmanar oss, det är då vi också växer. När vi klarat av det vi stog inför och också inser att, det var ju inte så farligt..OCH jag klarade det!

Ingenting i världen går upp mot vad som händer med oss när vi når ett mål, eller klarat av något som vi länge längtat efter. När vi tar oss ur våran ”cocoon” och säger JA till oss själva, säger JA till att våga och säger JA till livet.

Det är en belöning som är ovärderlig, att få känna livet i sig, att få känna att vi kunde, och att vi nu är på rätt väg, vår egen väg.

Det är här vi skapar en positiv spiral, vi föder nya tankar och ny energi. Vi blir en person som inspirerar andra att göra likadant och vi blir lyckligare som människor. Detta för vi hade modet att bryta det gamla mönstret som vi så lätt hamnar i.

Kära du som läser detta, låt inte rädslan stå i vägen för dig och dina vägval i livet. Vi klarar av så mycket mera än vi tror och vi har så mycket mera att ge. Glädje och positivitet väger så mycket mera än negativitet..

Så gör dig själv en tjänst här och nu,  ta dig själv på allvar, ta steget utanför dig själv och samla mod till dig. Jag vet att du kommer växa sjufalt av det, och du kommer att tacka dig själv så innerligt för att du inte stog kvar där du inte ville vara!

JAG TROR PÅ DIG, MASSOR, OCH JAG VET ATT DU KAN! <3

 

Lyckorus och glädjekramar, lets do this!

 

Maria happyjumping

 

 

Leave a Reply