Stunder i livet

with Inga kommentarer

Bilden är ett lyckorus från midsommarafton. Cyklandes från sommarängen mot stugan med en blombukett plockad i korgen. Kunde inte sluta lé påväg tillbaka. Här vid Ormosjön, som jag älskar den här utsikten. Tillbaka i stugan springer jag ut på bryggan & dyker i, & precis då kommer en regnskur, helt magiskt att simma omkring & ta in allt. Sen tar jag & min vackra mamma ett glas rosé på verandan & väntar in övriga❤️ Vissa stunder i livet är ovärdeliga!

Och för mig personligen ofta stunder med nära och kära i naturen på ett eller annat sätt!

Hoppas ni alla får en underbar semester och möjlighet att skapa massor av härliga minnen i sommar. Små skatter som bara är era, djupt bevarade i era hjärtan.

 

Glädje och värme!

 

Maria

blogg sommar

 

 

Leave a Reply