Inspirationsföreläsning - Positiv förändring | StarZion Production

Hur ser ditt liv ut idag?

Hur vi tänker har en stor inverkan på våra liv och allt det vi gör. Och med den här digitaliserade världen vi lever i, skapas det osunda beteendemönster och vanor för oss.  Vad skapar ni?

Låt mig ta dig med på en härlig inspirationsföreläsning där du garanterat får en rejäl dos av pepp, motivation och glädje. Jag använder mig mycket av positiv psykologi i mina föreläsningar, samt bjuder på konkreta verktyg som hjälper er framåt. Med inspirerande bilder, forskning och delaktighet av min erfarenhet, drar jag paralleller till målsättning, ledarskap, att leda sig själv, motivation och utmaningar, samt att bryta sina dåliga vanor. All detta för att komma dit du vill, både som företag och privat.

Svårigheterna i mitt liv har gjort mig starkare och jag finner oerhörd inspiration i att vända det svåra till någonting bättre och anta utmaningen. Självklart kan vi inte styra över yttre omständigheter, men när det kommer till oss själva så handlar det om att våga ta kontrollen över sig själv, för att forma livet som du själv vill.