Låt Maria inspirera dig till att hantera rädslor och att ta kontrollen för att uppnå dina drömmar och mål.


Maria Swanström är en omtyckt föreläsare som entusiasmerar och engagerar sin publik. Hon är på riktigt och drar paralleller från både erfarenhet, utbildningar, forskning och inspirerande bilder. Hon är konkret och med sin värme och humor får hon oss åhörare att både skratta och tänka utanför oss själva, tänka nytt och göra! 

Hennes föreläsningar och workshops hålls inom ämnena: ledarskap, att leda sig själv, kommunikation, motivation, arbetsglädje, samt hur vi får framgångsrika team och hanterar utmaningar i våra liv.

Maria är i grunden journalist, samt har arbetat med en utbildning som får företag att växa, gått olika ledarskapsutbildningar, och nu sist pluggat digital business på distans från New York.

Genom hennes liv som färgats utav resor, äventyr och en rad olika arbeten, har hon mött människor från världens alla hörn som inspirerat henne själv. Allt detta har gett en bred livserfarenhet och med sin positiva inställning har hon lärt sig att hantera rädsla, utmaningar, och att ta kontrollen över sitt eget liv och på så sätt nå sina egna drömmar och mål.