Ombestämma sig

with Inga kommentarer

Det händer saker med mig när jag är vid vatten. Jag blir kreativ, klarsynt, full av energi och fullkomligt älskar doften av havet och dess ljud. Tror att alla vi människor har en sån där plats i hjärtat där vi blir ”hela” och mår bra.
Under våren har jag utmanats med både det ena och det andra, och som alltid har jag traskat ner till en favvoplats för att bli klar i huvudet över beslut jag varit tvungen att ta. Är överlag ganska dålig på att ta beslut, kan knappt bestämma mig för en glass, men när det verkligen gäller, ge mig havet och jag ”klarnar” till!

Nånting jag landat i och vill dela med mig av är att det är helt ok att ändra sig. Att.. ombestämma sig. Ett nytt favvo-ord sista tiden som min mentor lärt mig.
På en bänk vid havet tog jag ett nytt beslut för ett tag sen och fick sån härlig energikick av att just inte genomföra vad jag själv satt upp som mål.
Överlag märker jag att människor runtomkring mig, precis som jag själv, far fram och har höga krav och ska prestera och hinna med hela tiden.
Men vad skönt det är när man börjar titta över vad som verkligen måste göras och vad vi i hjärnan tycker att vi måste prestera, två vitt skilda saker.

Så idag, i SALUT att ombestämma sig. Och havet såklart, tack för din energikick som du alltid ger mig <3

Kärlek!
/M

IMG_5037-compr

Leave a Reply