Fina ord, som gör mig så innerligt glad <3

with Inga kommentarer

För någon vecka sedan fick jag äran att inspirera andra inspiratörer, så himla fint! Det resulterade i att fantastiska Malin Nylén på I Am Ready skrev en väldigt fin artikel om mig & det jag gör. I Sverige har vi ju TYVÄRR någonting som kallas för Jantelagen, & jag är så vansinnigt TRÖTT på den.. Varför i allsindar ska vi inte få säga att vi är BRA på någonting. Varför anses det som fult? Jag tycker att det är oerhört coolt & fint när människor lyfter sig själva, står upp för sig själva & leder sig själva på det sättet! Mer sånt! Stå på er!

Jag delar Malins artikel här, så gå gärna in & läs 🙂

Så kan du ta kontroll över ditt eget liv genom att ändra tankesätt

Ha en härlig vecka folkens, & YES har ni märkt att ljuset är på väg in i våra liv med stormsteg? HEJA!

Leave a Reply