Att vinna över egot.

with Inga kommentarer

Lustigt hur vårat negativa sinne påverkar oss när vi står inför en utmaning.

Galet nervös inför mitt möte imorgon, som jag har bestämt ska gå bra, så lyckas ändå det negativa sinnet slinka in och säga: ”tjena tjena, nu är jag här igen för att tala om för dig att du inte borde göra det där imorgon” osv.

Är så trött på den där rädslan när den slår till, och idag bannemig slog jag tillbaka! BOOOOOM! För mig gäller det att fylla på med endorfiner och massor av serotonin när jag står inför rädsla eller utmaningar. Så jag drog till gymmet och TOG I.. Fyllde på med energi och positiva tankar och valde att övervinna det där negativa. Trött i både kropp och knopp sitter jag här nu och tänker på att vi alltid har ett val, och hur viktigt det är att välja bort det där sinnestillståndet, egot, som rädsla och oro är. Så otroligt destruktivt och onödigt för oss dessa negativa tankar.

Ser på det där negativa sinnet som en kettlebell,  svart och tung.

Så därför..upp med den, svinga runt den och visa vart skåpet ska stå!!! Det positiva vinner ALLTID över det negativa, ALLTID!

kettlebells

 

 

 

Leave a Reply