Att ge av sig själv.

with Inga kommentarer

Efter några dagar i Italien är jag nu hemma igen, med hjärtat fyllt av intryck, värme och kärlek.
Jag älskar hur andra kulturer påverkar oss, med deras mat, historia, natur & deras sätt att leva på.
Hur enkelheten kan bli det mest magiska i vår vardag.

Jag tycker att det är så otroligt fint det här med hur fysisk man är med varandra i Italien. Närheten, kindpussar, att sitta och prata länge över långa middagar med familj och vänner. Att se varandra, lyfta varandra, genuint intressera sig för varandra, och hur bra de mår i varandras sällskap.
Just detta kan jag sakna här hemma i vårat vackra land Sverige. Allt går så fort, i Stockholm måste man BOKA in en fika, middag, promenad osv..Alla har fulla agendor och det finns inte tid. Men vad är det av allt som är inbokat som är så viktigt egentligen, vad är det vi mår bra av där inne i den fullbokade agendan?

I mitt yrkesval och i det jag arbetar med, är det någonting väldigt fint med att få ge komplimanger, att få andra att tro på sig själva och få ta del av deras drömmar och mål. Vad som händer när man uppmuntrar varandra och hur glad man blir av någon som blommar ut i sitt sanna jag. Hur det smittar av sig med positiv energi.
Det krävs så lite, men en komplimang eller en kram ger så otroligt mycket. Inte bara mår den vi gav den till bra, utan även vi själva.
Jag är övertygad om, att med dessa små hjälpmedel som att vara mera närvarande och mänsklig kan få vi tillsammans få en bättre vardag och framförallt en bättre värld.Bara genom det enkla, att ge av sig själv.

Blessings/ Mitalien

Leave a Reply